Tuotteet  |  Hippafilosofiaa  |  Yhteystiedot  |  Etusivulle

Hippafilosofiaa

Hippa tuo mieleen vanhan ajan charleston-tytöt, villisti heiluvat hapsuhelmat ja rohkeat polkkatukat sekä tietenkin pitkät, kujeilevat helminauhat. Ne ovat muistoja menneisyydestä, isoäidin korulaatikosta, josta löytyivät ne kaikkein ihanimmat aarteet. Iloiset ja huolettomat 1920- ja 30-luvut ovatkin suurimmat innoittajani.

Hippakoruihin haluan tuoda jotain menneen ajan valosta, leikistä, ilosta, viattomuudesta ja huolettomuudesta!

Hippakorut ovat uniikkikappaleita ja pieniä sarjoja, Helsingin Kalliossa alusta loppuun asti valmistettuja. Teen koruja pääasiassa sterling-hopeasta, puolijalokivistä, lasihelmistä, mutta käytän myös muita materiaaleja, esim. puu- ja keramiikkahelmiä ja puuvillanauhaa. Käytän myös kierrätettyjä materiaaleja ja pyrin välttämään turhia pakkauksia. Kaiken korun valmistuksessa syntyvän jätteen kierrätän. Ekologisuus onkin eräs hippafilosofian tärkeimmistä ajatuksista. Hippakorut ovat kestäviä ja laadukkaita: haluan luoda maailmaan kauniita ja myös arkikulutusta kestäviä koruja ja pienesineitä.

Ryhdyin tekemään koruja kymmenisen vuotta sitten harrastuksekseni. Hopeatöihin perehdyin Västra Nylands Folkhögskolassa kuvataiteen ja taidekäsityön linjalla. Asun Helsingissä ja teen hopea- ja helmikoruja päätyöni ohessa.


Copyright © Hippakorut 2008–2014
Web design Viestiaitta